Η Φραντζέσκα Λαγογιάννη ξεκίνησε το εκπαιδευτικό της ταξίδι στο χώρο της υγείας πριν από περίπου 20 έτη. Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής με εξειδίκευση στην Επείγουσα Νοσηλευτική και το Επείγον Τραύμα [Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών].
Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο The Institute for Integrative Nutrition της Νέας Υόρκης απ’ όπου έλαβε το πτυχίο της ως Holistic Health and Wellness Coach και είναι μέλος του International Association for Health Coaches. Στην πορεία εξειδικεύτηκε στο Πεπτικό Σύστημα μέσω του Functional Nutrition Lab (Digestive Intensive Course) και είναι πιστοποιημένη Functional Medicine Practitioner από το Functional Medicine University της South Carolina, USA.

Για περίπου 14 χρόνια η Φραντζέσκα εργάστηκε ως Νοσηλεύτρια ΜΕΘ (Μονάδων Εντατικής Θεραπείας), σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καθώς και σε γνωστό Διαγνωστικό Κέντρο της Αθήνας. Τα τελευταία 5 έτη εξειδικεύτηκε στη Μεταβολομική και Διατροφική Ιατρική (Nutritional Medicine) από το European Institute of Nutritional Medicine, Metabolomic Academy και σε συνεργασία με μεγάλη κλινική της Αθήνας αναλάμβανε ως Health Coach, ασθενείς με χρόνια και αυτοάνοσα νοσήματα.

 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών η Φραντζέσκα έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για την ευεξία και τις ολιστικές θεραπείες και είναι εκπαιδευμένη στην Αρωματοθεραπεία, Λεμφοθεραπεία και στην Αρχαία Ελληνική μάλαξη βασισμένη στις Αρχές του Ιπποκράτη.

Εφαρμόζει επίσης την Σοκολατοθεραπεία και τη Θεραπεία με φύκια ως επιπλέον θεραπευτικές  μεθόδους. Έχει τέλος παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό κάποια από τα οποία είναι τα παρακάτω :
Cardiac Arrest, Hypothermia and Resuscitation Science, University of Pennsylvania
Social Context of Mental Health and Illness, University of Toronto
Vaccine Trials: Methods and Best Practices, John Hopkins University
Writing in the Sciences, Stanford University
Metabolomic and Nutritional Medicine, European Institute of Nutritional Medicine,
Metabolomic Academy
Emergency Trauma, National and Kapodistrian University of Athens
Digestive System Specialist, Functional Nutrition Lab
Η Φραντζέσκα Λαγογιάννη αγαπάει τα ταξίδια, την επαφή με τους ανθρώπους και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα και κυρίως για τα σκυλάκια. Λατρεύει να περπατάει στη θάλασσα, να απολαμβάνει τη φύση, να διαβάζει και να ετοιμάζει υγιεινές λιχουδιές για τους φίλους και την οικογένειά της.

«Η Αγάπη, το Γέλιο και η Προσφορά είναι η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Μου και μου δίνουν δύναμη και ώθηση να προσπαθώ για μένα και τους ανθρώπους γύρω μου» Φραντζέσκα