ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

ΜΊΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΥΚΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ή σοκολοατοθεραπεία αποτελεί μία εξαιρετικά θρεπτική και ενυδατική θεραπεία με σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα και την ψυχή. Το άρωμά της προκαλεί την απελευθέρωση χημικών ουσιών στον εγκέφαλο (ενδορφίνες, σεροτονίνη) που παράγουν ένα παρόμοιο συναίσθημα όπως όταν κάποιος ερωτευθεί για πρώτη φορά. Η παραγωγή και έκκριση ενδορφινών συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους και την εμφάνιση συναισθημάτων χαράς και ευφορίας ενώ η αίσθηση της σοκολάτας στο δέρμα και η πλούσια φυσική μυρωδιά της δημιουργούν μία χαλαρωτική και συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Ή σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο, τα οποία έχουν ηρεμιστική δράση και ενεργούν ως φυσικό μυοχαλαρωτικό, μειώνοντας τις κράμπες και μαλακώνοντας τους τεταμένους μυς ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη ιδιότητες, αυξάνει τη λεμφική παροχέτευση και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Η θεοβρωμίνη, μία ουσία παρόμοια με την καφεΐνη, που περιέχεται στη σοκολάτα συμβάλλει στη λιπόλυση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Ή σοκολοατοθεραπεία είναι μία μοναδική αντιοξειδωτική θεραπεία πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Περιλαμβάνει απολέπιση σώματος με Scrub σοκολάτας με σκοπό να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και να το προετοιμάσουμε να απολαύσει μία περιτύλιξη σε  ζεστή μάσκα σοκολάτας την οποία ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ με ζεστό αμυγδαλέλαιο.