ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

Πλούσια αρώματα και καταπραϋντικές τεχνικές δουλεύουν συνδυαστικά ώστε να σας μεταφέρουν σε μια μοναδική κατάσταση ηρεμίας, πληρότητας και ευδαιμονίας. Οι ολιστικές θεραπείες στο Flourish and Shine συνδυάζουν σύγχρονες και αρχαίες τεχνικές με φυσικά προϊόντα, όπως αρωματικές κρέμες, αιθέρια έλαια, βότανα, φύκια, λάσπη, σοκολάτα, πούδρα και βεντούζες. Αυτή η ποικιλία θεραπειών έχει σχεδιαστεί με σκοπό να θρέψει, να αποτοξινώσει, να βελτιώσει την κυκλοφορία καθώς και να επιφέρει την ισορροπία σε σώμα, πνεύμα και νου.

 

Αρωματοθεραπεία

Ή Αρωματοθεραπεία είναι μία ολιστική θεραπευτική μέθοδος που έχει σκοπό να αποκαταστήσει και να διατηρήσει την ισορροπία σε πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, να βελτιώσει την υγεία και να επιφέρει εσωτερική γαλήνη.

Γνωρίστε το

 

Λεμφοθεραπεία

Ή λεμφική μάλαξη είναι μία εξειδικευμένη τεχνική όπου γίνονται συγκεκριμένοι, ήπιοι και κυκλικοί χειρισμοί με σκοπό να διεγείρουμε και να κινητοποιήσουμε τη λεμφική κυκλοφορία.

Γνωρίστε το

 

Αρχαία Ελληνική Μάλαξη

Η Αρχαία Ελληνική Μάλαξη είναι μία θεραπευτική μέθοδος η οποία βασίζεται σε τεχνικές που υποστήριζε ο «πατέρας» της Ιατρικής Ιπποκράτης στα γραπτά του και οι οποίες εφαρμόζονταν στα σχολεία πάλης της Αρχαίας Ελλάδας.

Γνωρίστε το

 

Σοκολατοθεραπεία

Ή σοκολοατοθεραπεία αποτελεί μία εξαιρετικά θρεπτική και ενυδατική θεραπεία με σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα και την ψυχή.

Γνωρίστε το

 

Λασποθεραπεία

Ή λάσπη είναι ένα σημαντικό στοιχείο της φύσης. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι είχαν αναγνωρίσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της λάσπης που περιβάλλει τη Νεκρά Θάλασσα στο Ισραήλ.

Γνωρίστε το