ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

 

Το κέντρο ολιστικής υγείας Flourish and Shine σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό και Ερευνητικό εργαστήριο Διαγνωστική Αθηνών, διενεργεί μια σειρά εξειδικευμενων εξετασεων Πρόληψης Λειτουργικής Ιατρικής. Η Λειτουργική Ιατρική είναι εξατομικευμένη ιατρική και ασχολείται με τα βαθύτερα αίτια και όχι με τα συμπτώματα των νοσημάτων ενώ βασική της αρχή αποτελεί η αξιολόγηση της λειτουργίας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος. Οι εξετάσεις Πρόληψης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο διάγνωσης των βαθύτερων αιτιών εμφάνισης των νόσων, πριν την εκδήλωση κλινικών σημείων και συμπτωμάτων.

TrophoScan

Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας

Το TrophoScan® αποτελεί τον πιο έγκυρο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου της Τροφικής Δυσανεξίας, μετρώντας τα επίπεδα των ολικών IgG αντισωμάτων στο αίμα έναντι των δυνητικά αλλεργιογόνων τροφών.

Γνωρίστε το

DetoxScan

Έλεγχος Οξειδωτικού Στρες

Το DetoxScan® περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο του οξειδωτικού στρες και της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού.

Γνωρίστε το

NutriScan

Έλεγχος Βιταμινών & Μικροθρεπτικών

Το NutriScan® περιλαμβάνει εξετάσεις για τον έλεγχο των Μικρο- και Μακροθρεπτικών στοιχείων του οργανισμού καθώς και την ανάλυση των οργανικών οξέων στα ούρα (MetaBolomiX™).

Γνωρίστε το

ImmuneScan

Έλεγχος Ανοσοποιητικού Συστήματος

Το ImmuneScan® περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο πολλών λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος, της φυσικής και της επίκτητης, της χυμικής και της κυτταρικής ανοσίας.

Γνωρίστε το

EnteroScan

Έλεγχος Εντερικού Μικροβιώματος

Το EnteroScan® αποτελεί μια ομάδα εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που αναλύουν το εντερικό μικροβίωμα και τις λειτουργίες του.

Γνωρίστε το