Πάμε μαζί να ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ τον υπέροχο εαυτό μας και να τον ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ περισσότερο από ποτέ!

Για αρκετά χρόνια έβρισκα λόγους και δικαιολογίες που με απέτρεπαν από το να ρισκάρω, να στηριχτώ στα πόδια μου και να πετύχω όλα αυτά που έχω ονειρευτεί για τη ζωή μου. Κάποιοι από αυτούς; Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, ο φόβος της αποτυχίας καθώς και η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης που με συντρόφευαν σχεδόν σε κάθε νέο ξεκίνημα! Είχα μάθει λοιπόν να ζω έτσι, παρ’ όλα αυτά πάσχιζα να βρω τις ισορροπίες μου και να εντοπίσω τις αιτίες εκείνες που κρύβονταν πίσω από αυτά τα συμπτώματα και τις συμπεριφορές..

Το θετικό της υπόθεσης ήταν πως όλα αυτά τα χρόνια ‘’υπηρετούσα’’ τη Νοσηλευτική, και αυτό ήταν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΖΩΗ! 15 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο που με έχουν εφοδιάσει με τα καλύτερα συναισθήματα, με έχουν διδάξει να αγαπώ τον εαυτό μου και τους γύρω μου, πως το κάθε λεπτό της ζωής μας είναι πολύτιμο, την αξία της οικογένειας και της φιλίας και κυρίως την ΑΞΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ και της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ! Κάνοντας λοιπόν το επάγγελμα που αγαπώ και έχοντας μία αρκετά ικανοποιητική καθημερινότητα, λίγα χρόνια αργότερα η ζωή μου επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη..

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο παχύ έντερο και μαντέψτε.. βρέθηκα εγώ στη θέση του ασθενούς. Είναι προφανές πως το χρόνιο συσσωρευμένο στρες και η μη έκφραση συναισθημάτων και σκέψεων με είχαν οδηγήσει σε χρόνια συμπτώματα στα οποία είχα δώσει μικρή σημασία.

Ακολούθησε συγκεκριμένη θεραπεία και τα αποτελέσματα.. ΛΑΜΠΡΑ! Μα είναι δυνατόν μετά από τέτοια ταλαιπωρία; Κι ‘ όμως είναι, σας διαβεβαιώνω! Η ζωή μου μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο!

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ..

Living in a state of gratitude is the gateway to grace.
-Arianna Huffington-

Είπα ‘’τέλος οι δικαιολογίες, οφείλεις να πάρεις τον έλεγχο της υγείας σου’’!

Η αλλαγή στον τρόπο ζωής μου ήταν σημαντική.. ξεκίνησα να τρέφομαι υγιεινά, να ακούω το σώμα μου και τις ανάγκες του, έβαλα τη yoga και το pilates στην καθημερινότητά μου και πήρα την απόφαση να επενδύσω σε μία πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!

Ήμουν σε καλό δρόμο αλλά και σε συνεχή αναζήτηση ανθρώπων, πραγμάτων και γνώσεων που θα μου έδιναν ΕΜΠΝΕΥΣΗ και ΚΙΝΗΤΡΟ να συνεχίσω προς τον ΣΤΟΧΟ. Ξεκίνησα να παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια επαγγελματικού μασάζ – απέκτησα βαθιά γνώση στο αντικείμενο- και συνειδητοποίησα πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να βρω την εσωτερική μου γαλήνη, να μειώσω το στρες και να απελευθερώσω τη ροή ενέργειας σε σώμα και πνεύμα.

Ακολουθώντας λοιπόν δύο καριέρες που ήταν αυτό που λέμε η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ΄΄ μου, ήρθε στη ζωή μου το Health Coaching. Η αλλαγή; Αυτό που μπορώ να διακρίνω είναι πως έχει ΄΄ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ΄΄.

Έμαθα πώς να βάζω στόχους και να δουλεύω για αυτούς με όλη μου την ψυχή, τα κυνηγάω τα όνειρά μου χωρίς το φόβο της αποτυχίας (ξέρω πλέον πως είναι μέρος του παιχνιδιού της ζωής) και το κυριότερο να έχω αυτοσεβασμό και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Βρήκα επιτέλους την κρυμμένη μου δύναμη – ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΑ- , ανακάλυψα ποια πραγματικά είμαι και το σίγουρο.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ!

Έμαθα λοιπόν πολλά και ακόμα μαθαίνω, και λατρεύω να τα μοιραστώ μαζί σας.. Για όσους δε με γνωρίζετε, είμαι η Φραντζέσκα. Είμαι εδώ να σας ενθαρρύνω και να γίνω η καλύτερή σας φίλη, που θα επιβραβεύει κάθε θετική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και θα σας κρατάει ενήμερους για την πρόοδό σας.

Σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε, γεμάτη ζωντάνια και δημιουργία! Και το σημαντικότερο να ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ και να ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! ❤️

Στόχος μου είναι να φωτίσω την πιο χαρούμενη και υγιή σας πλευρά! Να εντοπίσω τα δυνατά σας σημεία και να τα αναδείξω! Και ξέρετε γιατί; Γιατί το αξίζετε.. ❤️